Mil Guitars

Mil Guitars: elektrische gitaren op maat

Logo Mil Guitars
Mil Guitars custom elektrische gitaren Antwerpen

Custom built for tone & beauty

Op zoek naar een elektrische gitaar die helemaal klinkt en eruit ziet zoals jij wil? Stel dan zelf de gitaar van je dromen samen. Je kiest je onderdelen uit een breed gamma van hoogwaardige materialen en wij zetten ze met zorg in elkaar en stellen alles af naar jouw hand.

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een gitaar uit de voorraad. Bekijk ze hier online of kom eens langs. Er zit er zeker één tussen die bij jou past.

Relic elektrische gitaar?

Toe aan een nieuwe elektrische gitaar die helemaal doet wat jij wil, maar geen fan van de glans van splinternieuwe gitaren?  Hou je meer van de look van een gitaar die al veel beleefd en gespeeld heeft? Kies dan voor een ‘relic guitar’.

Een ‘relic guitar’ is een gitaar die oud lijkt maar dat niet is. De body en neck worden onder handen genomen zodat het lijkt alsof de gitaar al jaren bespeeld is.

Wie is Mil?

“ Mijn grootvader en ik  waren twee handen op één buik. Ik zag hem elke week en toetste al mijn plannen met hem af. En het was hij die me de laatste duw gaf om mijn droom vorm te geven. Het pand waar ik mijn winkel en atelier heb, dank ik aan hem. Hij is één groot gemis, sinds hij 3 jaar geleden overleed. Maar hij blijft me inspireren. Op alle vlakken, trouwens. Toen mijn vriendin en ik in verwachting waren van onze zoon hebben we niet lang over de naam moeten nadenken. Dat moest ook een Mil zijn. En ook toen ik deze custom made reeks opstartte, was die naam weer de enige optie. Mijn “Millen” geven me goesting om er elke dag weer voor  te gaan en nieuwe  plannen te maken . Ze inspireren me. Mil kon dus ook niet anders dan de naam worden van dit nieuwe project waar ik enorm fier op ben. En het klinkt nog goed ook.”
Mil Guitars Linotte

Mil Guitars shop

Bekijk het Mil Guitars aanbod van Gitaarbouw Linotte.
Mil Guitars shop
Mil Guitars elektrische gitaren custom shop Antwerpen
Share by: