Handgemaakte Gitaren

Handgemaakte gitaren

Ben je op zoek naar een unieke gitaar helemaal gebouwd volgens jouw wensen door professionele luthiers? In het atelier van Gitaarbouw Linotte te Mortsel, Antwerpen worden instrumenten van de hoogste kwaliteit gemaakt door Johannes Roeder en Sebbe Linotte. De nadruk ligt steeds op klank, bespeelbaarheid en een uniek design dat helemaal aansluit bij jouw voorkeuren.

Alles is mogelijk ... of toch veel! Klassiek, folk, elektrisch, ukelele, ... Kom jouw droomgitaar met ons bespreken. We bouwen zowel traditionele instrumenten als gitaren met een uniek en modern design. Wordt betrokken in het bouwproces, kies zelf materialen en verwacht je aan een leuke fotoreportage van de opbouw van jouw gitaar. We doen zelfs een professionele fotoshoot met jouw afgewerkte gitaar!


Een gitaar laten bouwen bij Gitaarbouw Linotte?

Maak een afspraak met ons via onderstaande button. We ontvangen je graag in het atelier in Mortsel, Antwerpen, geven je een rondleiding en maken je wegwijs in het bouwproces dat leidt tot de handgebouwde gitaar die je altijd al wou. We bespreken alle details en zorgen ervoor dat het glashelder is wat je juist wil.
Contact opnemen
Share by: