Elektrische Gitaren

Elektrische gitaren

Mil Guitars custom built elektrische gitaren
Minder betalen voor een elektrische gitaar en tegelijkertijd meer krijgen? Dat kan met de Mil Guitars van Gitaarbouw Linotte uit regio Antwerpen!
Wie aan elektrische gitaren denkt, heeft vaak de Stratocaster of Telecaster van Fender in gedachten. Dankzij Mil Guitars krijg je nu meer mogelijkheden. Ze worden op maat gemaakt, bestaan uit toponderdelen, hebben een verbluffende klank en spelen helemaal zoals jij het wil.

Elektrische gitaren op maat

Een elektrische gitaar met een body, hals en kop exact zoals jij het wilt? Wel, dan kies je voor een Mil Guitar! Onze elektrische gitaren worden helemaal aan jouw speelstijl aangepast.

Een speciaal kleurtje? Een relic gitaar? Heb je jouw zinnen gezet op een bepaalde slagplaat of tremelo-arm? Wij passen je elektrische gitaar aan jouw wensen aan.

Elektrische gitaren met toponderdelen

Kies een elektrische gitaar uit onze voorraad of laat ze van kop tot brug op maat bouwen! Alle Mil Guitars worden gemaakt met hoogwaardige gitaaronderdelen.

Wil jij de onderdelen voor jouw elektrische gitaar zelf kiezen? Dan kan je komen kiezen uit een zeer ruim assortiment aan potmeters, stemmechanieken, elementenschakelaars, gitaarbruggen en noem maar op! Uiteraard krijg je bij deze selectie steeds advies op maat.

Elektrische gitaren met een verbluffende klank

Een elektrische gitaar met de looks en sound exact zoals jij het wilt. Mil Guitars worden helemaal op maat afgesteld, zodat ze perfect in jouw hand ligt.

Ben jij op zoek naar een unieke sound? De perfecte klank? Wil jij je van de rest kunnen onderscheiden? Kies dan zeker voor een elektrische gitaar op maat!

Een elektrische gitaar kopen?

Afzakken naar regio Antwerpen om een elektrische gitaar te kopen? Waarom doe je dat?
  • Een Mil Guitar is goedkoper dan de grote merken en je krijgt een pak meer.
  • Alle elektrische gitaren van Gitaarbouw Linotte bestaan uit hoogwaardige gitaaronderdelen.
  • De elektrische gitaren kunnen op maat gemaakt worden. Ze ogen en klinken zoals jij het wilt.
Logo Mil Guitars
Op zoek naar een unieke elektrische gitaar die helemaal klinkt en eruit ziet zoals jij het wil? Bij Gitaarbouw Linotte kan je zelf de elektrische gitaar van je dromen samenstellen.

Lees meer ...
Share by: