Buizenversterker reparatie

Buizenversterker reparatie

Gitaarbouw Linotte heeft voor de herstellingen en bouw van buizenversterkers het merk ‘Wolex’ in het leven geroepen. Voor al onze herstellingen en nieuwbouw van lampenversterkers winnen we steeds het deskundig advies in van Wouter en Alex. Vader en zoon die sinds jaar en dag gepassioneerd aan buizenversterkers werken. Laat je dierbare lampenversterker herstellen of afstellen bij ons Tube Amp Repair Center Antwerpen, verwacht je aan professioneel advies en een uitstekende service aan democratische prijzen.

Tube Amp Repair Center in Mortsel - Antwerpen

Je lampenversterker laten herstellen in de regio Antwerpen? Vertrouw de reparatie van je tube amp toe aan de techniekers van Wolex uit Mortsel. Contacteer nu vrijblijvend ons Tube Amp Repair Center Antwerpen.

Is je buizenversterker toe aan een herstelling of onderhoud?

Wij herstellen elk type lampenversterker. Ook voor een afstelling of onderhoud van je tube amp zit je goed bij Gitaarbouw Linotte. Kom naar ons atelier in Mortsel, Antwerpen of contacteer ons online.

Wat mag je verwachten?

•    vrijblijvend advies;
•    een uitstekende service;
•    uitgebreide informatie      vooraf zodat je niet voor verrassingen komt te staan;
•    100% klanttevredenheid;
•    eerlijke prijzen
•    herstelling op maat


Wat moet je betalen?

Omdat elke buizenversterker en elke herstelling anders is, maken we pas een definitieve offerte na het bekijken van de te herstellen tube amp. Je kan dan na het ontvangen van de offerte een beslissing maken.

Een vraag over je buizenversterker?

Contacteer ons vrijblijvend via email of via het contactformulier. We adviseren je graag over eventuele herstellingen en proberen steeds een oplossing op maat aan te bieden.

Tube Amp Repair Center Reviews

"Na lang zoeken en aarzelen heb ik mijn maitresse, een Blackface Fender Twin reverb, aan Wolex. Ze had last van een oorverdovende squeal op de reverb, en onderhoud was meer dan nodig. Wat heb ik gekregen: een bijzonder hartelijke ontvangst in de shop, een zorgzame Sebbe die vertrouwen geeft, en een uitstekend gevoel. Heel belangrijk, vind ik. Na het binnenbrengen van de amp kwam een gedetailleerde diagnose met prijsofferte (die beter meeviel dan ik had gehoopt). Wolex heeft echt goed werk geleverd.
Vandaag mocht ik haar ophalen. Thuis onmiddellijk gitaar en bas aangehangen en ... sublieme tonen!!! Zo heb ik haar zelfs nog nooit gehoord. Wolex heeft haar volledig in eer hersteld! Twin reverb pur sang. Mijn oorspronkelijk aanvoelen klopt helemaal: dit zijn gasten die met hart en ziel hun werk doen. Zij dragen zorg voor je materiaal alsof het van hen zelf is. Bovendien weten ze echt wat ze doen. Cheers guys!!! Ik weet voortaan waar ik moet zijn."
Share by: