Akoestische & Klassieke Gitaren

Akoestische & klassieke gitaren

Breedlove akoestische gitaren
Ben jij op zoek naar een akoestische gitaar, die perfect bij jou past? Kom dan zeker langs bij Gitaarbouw Linotte in regio Antwerpen!

In onze gitaarwinkel vind je enkel akoestische gitaren met de beste prijs-kwaliteitverhouding terug. Uiteraard mag je de gitaren uitgebreid uittesten en krijg je advies op maat.

Akoestische gitaren voor beginners, gevorderden en professionals

Bij Gitaarbouw Linotte vind je gegarandeerd een akoestische gitaar, die bij jouw niveau past. Van instapmodel tot high-end…

Kom de verschillende modellen bekijken en test hun klankkleur uit! Je vindt ons aanbod ook in de webshop.

Beginners

Ga je naar de muziekschool of ga je zelf gitaar leren spelen? Gitaarbouw Linotte beschikt over een ruim aanbod aan akoestische gitaren voor beginners. Onze instapmodellen zijn dan wel scherp geprijsd. Hun kwaliteit overtreft alle verwachtingen!

Gevorderden

Begin je het gitaarspel al onder de knie te krijgen? Dan ben je jouw instapmodel ongetwijfeld ontgroeid. Gevorderde gitaristen kunnen bij ons terecht voor een akoestische gitaar uit het middensegment. Stijg naar het volgende niveau met een bijpassende gitaar!

Professionals

Professionele gitaristen en echte gitaarfanaten gaan meestal op zoek naar het beste van het beste. Gitaarbouw Linotte biedt high-end akoestische gitaren met een uitzonderlijke klankkleur aan. Kom ze zeker eens uittesten in de winkel!

Akoestische gitaren van de beste merken 

Wij gaan voor topkwaliteit! Daarom kiest onze zaakvoerder en gitaarkenner Sebbe Linotte enkel de beste akoestische gitaren van de beste merken uit.

Breedlove

Ken je het gitaarmerk Breedlove al? Dat zou alleszins zo moeten zijn. Wij zijn er zeker van dat je versteld zal staan van de kwaliteit van dit Amerikaanse merk.

Kom de akoestische gitaren van Breedlove zeker uittesten! Wanneer je ze vergelijkt met akoestische gitaren van Martin, Taylor, Gibson of L'arrivee, zal je snel verkocht zijn. Lees meer op breedlovegitaren.be en bekijk ze ook in onze webshop.

Alvarez

Alvarez bouwt akoestische gitaren voor iedereen. Van instapmodel tot high-end… De akoestische gitaren van Alvarez worden steeds weer van een onklopbare prijs-kwaliteitverhouding voorzien.

Ben jij een beginnend gitarist en zoek je een akoestische gitaar met stalen snaren? Kom dan zeker langs in onze gitaarwinkel! Bekijk ze ook in onze webshop.

Artesano

Ons aanbod voor beginners en studenten klassieke gitaar is compleet dankzij de akoestische gitaren van Artesano. Ben jij op zoek naar een studiegitaar? Dan is dit het merk bij uitstek!

Daarnaast is Artesano gespecialiseerd in flamencogitaren. Je bent meer dan welkom om ze uit te komen testen in onze winkel. Bekijk ze ook in onze webshop.

Een akoestische gitaar kopen?

Waarom afzakken naar de Antwerpse stad Mortsel om een akoestische gitaar te kopen?

Een gitaar moet bij je passen. In onze gitaarwinkel kan je alle gitaren uittesten en krijg je professioneel advies.
Gitaarbouw Linotte gaat resoluut voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Je krijgt dus echt waar voor je geld.

Gitaarbouw Linotte is exclusieve dealer van Breedlove. Deze akoestische gitaren moet je echt leren kennen!
Logo Breedlove gitaren

Breedlove gitaren

Breedlove akoestische gitaren bestaan in verschillende vormen, toepassingen, houtsoorten en prijscategorieën. Altijd met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, een heldere gebalanceerde klank en een perfecte bespeelbaarheid.
Logo Alvarez gitaren

Alvarez gitaren

De akoestische gitaren van Alvarez zijn er voor iedereen. Beginners komen aan hun trekken met een instapgitaar met een verbluffende prijs-kwaliteitverhouding. Gevorderden vinden vast de high-end gitaar die ze zoeken.

Lees meer ...
Logo Artesano gitaren

Artesano gitaren

Naast de handgebouwde gitaren van Sebbe Linotte, vind je in de winkel ook de schitterende klassieke en flamenco gitaren van Artesano.

Lees meer ...
Share by: